Belysning

- her finner du informasjon om belysning til bolig

Søk i google:
Belysning , lys , led , ledlys , ledpærer , lamper , lyspærer
 

Belysningen kan brukes for å skape ekstra trivsel på soverommet.

Soverommet med ny funksjon

Over tid er det mye som endrer seg i måten vi innretter oss i hjemmet. Dette gjelder også soverommet, som i dagens boliger gjerne får en litt mer omfattende funksjon enn det vi har vært vant til.

Les mer...
1

Betryggende stjernelys

Barn kan være glade i å ha litt lys på soverommet. Selvlysende produkter kan i nattemørket gi en positiv dytt til barns livlige fantasi. Lysende stjerner, sommerfugler og andre hyggelige barnemotiver gir gode følelser når barnet skal sove.

Les mer...
Det er lite som minner og gamle dager i dette interiøret.

Ut med innsikt - inn med naturlig lys

Nydelig utsikt over by og fjord. Men ut med naboer som glor. I et hus fra 1953 fikk et ungt par et moderne interiør og nye romløsninger. Et nymalt koreapanel gjorde dessuten at stuen ble som ny.
Les mer...
Jo mer himmel man ser fra rommet, jo mer dagslys får man. Slipper man inn mye dagslys, slik som i denne stuen, blir behovet for

Utnytt dagslyset

Det finnes en jungel av fin belysning i alle prisklasser. Det beste og viktigste lyset er imidlertid helt gratis. Lær deg å utnytte dagslyset.
Les mer...
1

Parafinlampe = kos og hygge

De fleste av oss velger parafin som energikilde først og fremst for å skape ekstra trivsel og hygge. Men visste du at hva du tenner opp med har stor betydning for utvikling av lukt, sot og røyk?
Les mer...
Forløperen for alle lysekroner var levende lys som erstattet tidligere trelykter og oljelamper. Levende lys var den vanligste kunstige lyskilden. De var utbredt på grunn av den forholdsvis stabile lysstyrken og det rødlige lysskjæret. Siden det var te

Om lysekroner

Lysekroner, de enkelte delene og monteringsprosessen; kort historikk, fremstillingsmåter og farger på lysekroner
Les mer...
Ønsker du lavere strømregning og å spare miljøet? Da bør du tenke ENØK. ENØK (forkortelse for energiøkonomisering) betyr i praksis at vi skal bruke energien på en slik måte at vi reduserer forbruket uten at vi senker kravet til komfort.

Gode råd – klima og varme

Ønsker du lavere strømregning og å spare miljøet? Da bør du tenke ENØK. ENØK (forkortelse for energiøkonomisering) betyr i praksis at vi skal bruke energien på en slik måte at vi reduserer forbruket uten at vi senker kravet til komfort. Ved å gjennomføre enkle ENØK-tiltak, kan du redusere energiforbruket ditt med mellom 20-30%. Gjennomsnittelig strømforbruk i en norsk enebolig er ca 25000 kWh i året, noe som tilsvarer ca 12 500 kroner. Med andre ord, du kan fort spare opptil 3500,- kroner i året ved hjelp av noen enkle tiltak!
Les mer...
Belysning i bolig – noen gode råd

Belysning i bolig – noen gode råd

For at du som boligeier skal få maksimalt ut av dine investeringer, er en god planlegging nøkkelen til suksess.
Les mer...
old fashioned street light

Tips om utebelysning

Utelys - med godt utelys har du mye glede av utearealene rundt hus eller hytte. Med riktig utebelysning skaper du samtidig en vakker ramme rundt huset.
Les mer...
DSCF5515_468_468x277

10 tips om belysning

Lys er med på å sette karakter på de forskjellige rommene i huset. En gjennommsnittsnordmann tilbringer 80 -90% av livet innendørs. Derfor er det viktig at det kunstige lyset vi trenger brukes riktig. Her er noen enkle og gode råd om belysning til hele huset.
Les mer...
6_Rocco_LampGustaf_468x237

Fra lys til skygge

Lamper er blitt pyntegjenstander og mer av dekorelementer i interiøret, enn rene lyskilder. Mange ganger gir de nesten ikke lys i det hele tatt - viktigere er skyggene de kaster på veggen.

Les mer...
Insp103_fargemagi_fargestue1[1]_468x330

Lys til nytte - eller lys til hygge?

Farger er reflektert lys. Uten lys, ingen farge. Den fargen vi oppfatter er derfor en kombinasjon av gjenstandens egenfarge og lyskilden.
Les mer...
LED-Strips-Gul-1-meter-557120-781339_468

Hvorfor LED Lys

LED-lys slipper ut 500% mer lys per watt enn glødende lys. I tillegg har lysdioder linser som kontrollerer lyset. Dette eliminerer bortkastet lys og gir deg bedre kontroll over belysningen din.
Les mer...
ikea sparepærer_468

Billige sparepærer like bra som dyre

En test som svenske testfakta har utført viser at billige pærer kommer godt ut i test.
Les mer...Til toppen