På visning_forside_468

- Pressemelding fra Sintef Byggforsk

Risikosport å kjøpe bolig i Norge

Mangelfull informasjon og liten tid til å undersøke boligen gjør norsk bolighandel utrygg. Mange boligkjøpere har dårlig innsikt i hva de bør vite om boligen før de legger inn bud.

Les mer...
På visning_forside_468

Ti boligkjøperråd fra SINTEF Byggforsk

Boligselgere har plikt til å informere om feil og mangler, men du som kjøper har undersøkelsesplikt. Ikke alle har mulighet til å ta med fagfolk på visning. Undersøk derfor boligen grundig selv, og les salgsdokumentasjonen nøye. Krev også tilstandsrapport – en verditakst sier lite om boligens tekniske tilstand. 

Les mer...
hussjekk2

Gode råd ved oppussing

Det er alltid lurt å benytte skriftlig kontrakt når du inngår avtale med håndverkere. Kontrakten gjør det enklere å fastslå hva dere er blitt enige om og gjør at du står sterkere ved en eventuell konflikt.
Les mer...
Slik velger du riktig boligalarm

Gode råd for å unngå innbrudd

Tips fra Securitas Direct om hvordan du kan sikre deg mot innbrudd.
Les mer...
En god dørlås er hovedsikringen din mot innbrudd. Den optimale løsningen for sikring av ytterdører er en sikkerhetspakke.

- bruk riktig lås

Gjør tyvens jobb vanskelig

En god dørlås er hovedsikringen din mot innbrudd. Den optimale løsningen for sikring av ytterdører er en sikkerhetspakke. Denne typen lås har en avtakbar knappvrider du kan ta med når du drar ut. Tyven skal jo også ut etter et innbrudd. Ved å velge en lås med avtakbar/låsbar knappvrider kan du forhindre at en ubuden gjest uhindret kan spasere ut en dør med tyvgods etter å ha brutt seg inn gjennom et vindu eller verandadøren.
Les mer...
Stenger du hovedstoppekrana før du drar på ferie, er du sikret mot sprukne rør og oversvømmelse.

Ikke glem hovedkrana!

Reise bort i ferien?

I 2009 ble det registrert 69.533 vannskader til en kostnad av 2,8 milliarder kroner. Svært mange av disse vannskadene oppstod i juli. Sannsynligheten for å komme hjem til vannskade etter ferien er faktisk mye større enn for at det har vært innbrudd.
Les mer...
Mange forhandlere tilbyr kundene å tegne egne forsikringer på mobiltelefonen, dypfryseren eller brillene.

Overflødige tilleggsforsikringer

Mange forhandlere tilbyr kundene å tegne egne forsikringer på mobiltelefonen, dypfryseren eller brillene. Ofte er denne type forsikringer relativt dyre, og dekningen svært begrenset.
Les mer...
innbrudd

Skal vokte eget nabolag

I Sørum håper man at naboens øyne vil være vel så effektivt som en boligalarm hvis innbruddstyver skulle dukke opp.

Les mer...
Norwegian money

Advarer mot lokkeforsikring på boliger

"Kjøp bolig nå, forsikringen betaler utgiftene på din gamle til du får solgt den". Dette kan være alvorlig villedende, mener Forbrukerombudet.
Les mer...
The Burglar

Nye krav til sikring av bolig?

Det har vært økt anntall innbrudd i boliger på Østlandet det siste halve året. Forsikringsselskapene frykter at trenden vil fortsette i 2009, og vurderer nye krav til sikring av boliger.

Les mer...
hus med keyboard© Karen Roach - Fotolia

Tips oss!

Hjelp oss å lage en best mulig boligoversikt på nett
Les mer...
trioving bilde

Pressemelding fra Trioving

Informasjon om Evolusion-låser

Mulig manipulasjon av Assa evolution låskasser i utadslående dører uten overfals
Les mer...Til toppen