Interiør

- her finner du informasjon om interiør og interiørtips

Søk i google:
Interiør , interiørtips , oppussing inne , interiør design

En anelse rødt tilfører temperament til den sobre skalaen av sort, hvitt og naturtoner

Funkis med kontraster

Oppussingsentusiasten Stewart L. Stjernholm er perfeksjonist. Han forvandlet sin ærverdige funkisbolig med millimeterpresisjon.

Les mer...
BeckersGull

Ja til luksus

Vi går for gull, kobber og messing.

Les mer...
Fjerne_tapet_foto_GuriH

De tre mest vanlige tapetene

I butikkenes tapethyller finnes tusen og én ulike design, farger og mønstre å velge blant. Måten tapetet settes opp på, om det tåler vask og limsøl og hvordan det ser ut, avhenger av typen. Vi ser nærmere på de tre vanligste tapetvariantene.

Les mer...
Belysningen kan brukes for å skape ekstra trivsel på soverommet.

Soverommet med ny funksjon

Over tid er det mye som endrer seg i måten vi innretter oss i hjemmet. Dette gjelder også soverommet, som i dagens boliger gjerne får en litt mer omfattende funksjon enn det vi har vært vant til.

Les mer...
Mattlakkert og kjedelig, men nyttig!

Dekorer med sjablong på 1-2-3!

Å bruke sjablong er en enkel måte å få pyntet på vegger, gjenstander og møbler. Og du trenger ikke å ha store kunstneriske talenter for å få til en nydelig blomsterdekor!

Les mer...
1

Ro ned fargene på barnerommet

Barn er ofte glade i farger, men fargerike barnerom kan gjøre at de blir overstimulerte. Det kan medføre problemer med å falle til ro. Velg heller en roligere fargesetting der barn oppholder seg lenge.
Les mer...
1

Veggplater - stadig mer populært

Både for private boliger og større prosjekter, er det gjerne et mål for byggherren å velge løsninger som er raske og rimelige, samtidig som de holder estetiske og tekniske krav.

Les mer...
Storhetens_7

Storhetens tid

Stadig flere vil ha store fliser på baderommet, og flisene blir bare større! Men det stiller gjerne andre tekniske krav til dusjsonen og avrenningen.
Les mer...
male striper på panelet

Lek med striper på panelet

Har du lyst til å fornye panelet på stua, gangen eller kanskje på barnerommet? Gammelt eller nytt panel kan få din helt egen vri med noen fargerike striper.

Les mer...
1

Malt dekor - igjen på moten

En dyktig dekorasjonsmaler må kunne mer enn å strimle, sparkle og male gipsflater. Det finnes en hel verden av ulike pigmenter og dekorteknikker å fordype seg i. For malermester Anne Louise Gjør er det å finne de riktige fargene en blant det beste med jobbet.

Les mer...
1

Betryggende stjernelys

Barn kan være glade i å ha litt lys på soverommet. Selvlysende produkter kan i nattemørket gi en positiv dytt til barns livlige fantasi. Lysende stjerner, sommerfugler og andre hyggelige barnemotiver gir gode følelser når barnet skal sove.

Les mer...
2

Fra kaldt til koselig soveromsgulv

Er det kaldt på bena om morgenen? Kanskje er det på tide å skaffe seg et teppe til soverommet. Utvalget består i avpassede og heldekkende tepper, samt teppefliser.

Les mer...
For at gardinen skal henge pent sys først dobbelt fald nede, og deretter lages dobbel sidefald. Jarekanten må klippes vekk.

Tre gode råd om gardinoppheng

Fordelene ved å kjøpe gardin på metervare istedenfor ferdigsydde høyder fra billigbutikken er flere. Du får noe som er tilpasset rommet og som ingen andre har. Investerer du også i fôr vil gardinen henge penere. Her er noen gode gardinråd!

Les mer...
Utvaskede overganger mellom fargene, nærmest akvarellaktige mønstre er typisk for trendbildet akkurat nå.

Mer gardiner, mer mønstre, mer farger!

Etter et langt nesten gardinløst tiår er tekstilene på vei inn i interiørmoten igjen. Vi nordmenn er nå klare for nye og mer gardiner. Tekstilene har gjerne sterke farger og store mønstre.

Les mer...Til toppen