Kjøkken

- her finner du informasjon om kjøkken og kjøkkeninnredninger

Søk i google:
Kjøkken , nytt kjøkken? , kjøkken nyheter , montere kjøkken 
kjøkkendører , pusse opp gammelt kjøkken

water damaged basement

Færre vannskader med lekkasjestopper

Lekkasjestoppere registrerer lekkasje, stanser vanntilførselen og begrenser dermed følgeskadene etter lekkasjer fra løse vanninstallasjoner. Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper.

Les mer...
Bruk et fint slipepapir og tørk godt av alt støv etterpå, gjerne med en mikrofiberklut.

Nytt kjøkken til et par tusen kroner

Kjøkkenet er både et arbeidsrom og et hyggelig oppholdsrom. Her kan familien samle seg til måltidene, og her kan barna gjøre lekser på kjøkkenbordet mens de voksne lager mat. Rommet blir mye brukt - og mye slitt. En oppfriskning behøver ikke koste så mye.
Les mer...
1

Slik maler du kjøkkenskapene

Forny kjøkkenskapene med maling! Slik gjøres det; steg-for-steg.

Les mer...
En anelse rødt tilfører temperament til den sobre skalaen av sort, hvitt og naturtoner

Funkis med kontraster

Oppussingsentusiasten Stewart L. Stjernholm er perfeksjonist. Han forvandlet sin ærverdige funkisbolig med millimeterpresisjon.

Les mer...
En kjøkkenbenk i lyst treverk, som ikke er nok beskyttet mot vanninntrekk, kan få sorte muggflekker som ikke kan vaskes vekk.

Kan vi bleke flekker i benken?

- Vi har en heltre benkeplate i bøk. Vannsøl har gjort treverket sort i noen partier, særlig rundt den nedfelte vasken. Det er for dypt til å kunne skrapes/ pusses vekk. Har dere noe middel for å bleke de skadde partiene?
Les mer...
1

Stor test av kjøkkenmaskiner!

Kenwood vinner forbrukerrådets test av sju kjøkkenmaskiner. OBH Nordica må nøye seg med sølvmedalje, men gir deg mye maskin for pengene.
Les mer...
Naturkork er et miljøvennlig og fornybart materiale. Det inneholder mye luft og virker både isolerende og dempende. (Golvabia)

Stå godt på kjøkkenet

Gulv med innbygget støtdemping gjør kokkeleringen til en behagelig opplevelse også for beina! Harde gulv kan gjøre vondt for knær og rygg når vanlige kjøkkenaktiviteter som baking og matlaging og den etterfølgende oppvasken medfører mye ståing.
Les mer...
Lag en personlig kjøkkenvegg med fototapet av egne favorittoppskrifter

Se oppskriften på veggen!

Gjør favorittoppskriftene lett tilgjengelige - på kjøkkenveggen. Mulighetene er mange: lag fototapeter med gamle husmoroppskrifter eller dine beste oppskrifter, bruk tavlemaling eller magnetisk maling eller tapet.
Les mer...
Kjøkkenfrontene må tåle en ordentlig vask. Riktig maling er derfor viktig!

Møbler krever robust maling

Fikk du en slant til overs av veggmalingen? Ikke bruk restene til salongbordet eller kommoden! Møbler og innredninger stiller helt egne krav til malingen.
Les mer...
Vet du hva du går til, slipper du dyre overraskelser i ettertid.

Sjekk dette når du kjøper bolig med oppussingsbehov

Et billig oppussingsobjekt kan raskt gå fra drøm til mareritt. Men ved å foreta en grundig undersøkelse av boligen, og stille de riktige spørsmålene, går du bedre forberedt inn i prosjektet.
Les mer...
furupanel

Slik lysner du gulnet furu

En gulnet panelvegg kan lysnes med enkle midler og et minimum av arbeidsinnsats. Alternativene er flere; panellakk, beis, lasur, lut eller voks kan gi resultat som varierer fra kalklignende slør til nærmest dekkende behandlinger.
Les mer...
2

Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag!

Kitchen wall - et rimeligere alternativ til flis!
Les mer...
1

Kjøkkengulvet - mange muligheter

Hva slags gulv du velger til kjøkkenet, har gjerne sammenheng med familiesituasjon, kjøkkenets øvrige innredning og selvfølgelig, smak og behag.
Les mer...
Dette kjøkkenet er innredet av Siv Munkeberg Brenne. Den lyse fargen på overskapene mot mørk under gir en fin balanse.

Gode fargevalg på kjøkkenet

Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. Her er noen råd om hvordan du kan fargesette kjøkkenet.
Les mer...Til toppen