La barna dekorere rommet selv

Hvilke foreldre har ikke brukt tid og krefter på å skrubbe vekk ungenes klistremerker fra vegger og skap? Det er fullstendig unødvendig. Gi heller barna de riktige merkene, så kan de fritt dekorere sitt eget rom.
42-15870782
Blomster fra Inspirasjon og Storeys til små prinsesser!

En drøm til jenterommet.. Fra Astex.

42-16608640
Eller morsomme biler fra Inspirasjon eller Storeys til gutta?
 
42-16061196
Søtt til jentene! Både Inspirasjon og Storeys har merkene fra Komar.
LINDA CS
Blomster i artige farger fra Astex.
 

Klebemerker eller wall stickers, som produsentene kaller det, har kommet for å bli. Ved hjelp av enkle grep kan du raskt og rimelig få en flott fornyelse i rommet. 

Det finnes en rekke ”voksne” motiver på merkene, det være seg alt fra vakre blomster til funky diskomotiv. Men det er ikke bare de voksne som skal kunne boltre seg med merkene. Utvalget for barna blir også stadig større. 

La barna pynte
Barn har jo ofte lyst til å dekorere rommet sitt selv. Men fornyelsen blir kanskje ikke like godt mottatt av mor og far når veggene er dekorert med sprittusj og klistremerker med lim som er umulig å fjerne. 

I stedet for å nekte barna å pynte rommet sitt, kan man som foreldre heller legge til rette for at ungene kan utfolde seg. Selv for små barnefingre er det nemlig veldig lett. 

- Stickersene kommer på ark, og monteres kjapt og enkelt på veggen, sier Erik K. Torp i Astex Decorations. 

Blir man lei, er de fleste stickerstyper bare å plukke ned og sette et annet sted - uten at veggen har tatt skade! 

Mange dekorer
Det er ikke vanskelig å finne en fin dekor som yngstemann vil like. 

- Det finnes mange spennende design både til voksne og barn, forteller Jens Thore Sirnes i Inspirasjon Interiør. 

Både Inspirasjon Interiør, Storeys og Astex har nemlig lansert en rekke nye mønstre denne høsten. Både søte jentemerker og litt tøffere merker til gutta er nå å få tak i.

www.ifi.no

 

Flere artikler fra alttilbolig.no

1

Male baderomsplatene?

Vårt bad fra 1976 fungerer helt fint. Ikke målt fukt og det er god ventilasjon der. På sikt skal vi totalrenovere det, men på kort sikt vil vi gjøre noen kosmetiske endringer. Veggene er kledd med baderomsplater med marmormønster, og spørsmålet mitt er om det går an å sparkle og male over disse?
Les mer...

water damaged basement

Færre vannskader med lekkasjestopper

Lekkasjestoppere registrerer lekkasje, stanser vanntilførselen og begrenser dermed følgeskadene etter lekkasjer fra løse vanninstallasjoner. Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper.

Les mer...
ildet viser en murvegg som er etterisolert utvendig med murt forblending. Forblendingen er lagt opp på konsoller med betongbjelke mellom. Illustrasjonsfoto: SINTEF Byggforsk

Etterisoler murvegger på riktig måte

En rekke forhold spiller inn når man skal etterisolere eldre vegger av mur. En ny anvisning i Byggforskserien gir gode råd. 

Les mer...
Bruk et fint slipepapir og tørk godt av alt støv etterpå, gjerne med en mikrofiberklut.

Nytt kjøkken til et par tusen kroner

Kjøkkenet er både et arbeidsrom og et hyggelig oppholdsrom. Her kan familien samle seg til måltidene, og her kan barna gjøre lekser på kjøkkenbordet mens de voksne lager mat. Rommet blir mye brukt - og mye slitt. En oppfriskning behøver ikke koste så mye.
Les mer...
utemiljø

Skap et gjennomtenkt uterom!

Dobbelgarasje og terrasse er kommet for å bli, og det samme er utemiljø! Hagen eller balkongen er ikke lenger et sted for tilfeldig 

sammensatte hagemøbler og krakker, men heller et sted for hvile, rekreasjon og sosiale aktiviteter i skjønn forening ved hjelp av gjennomtenkt planlegging og stilige utemiljø produkter.

Les mer...
Salix integra

Slik lykkes du med prydtrær

En hage har behov for noen større vekster for å skape dybde og myke opp større flater enten i form av store hus eller store flate hagearealer.

Les mer...
Problemet med en vinduskarm som er beiset er at brunfargen stjeler mye lys.

Fra beis til maling

Når karmene og listverket ved vinduene innvendig er beiset brune og skal males hvite, må et systemskifte til. Slik går du frem da!

Les mer...
1

- pressemelding fra Relekta

Miljøvennlig fuging

Det blir mer og mer fokus på miljø i byggebransjen. Derfor har Relekta lansert fugemassen 101 Miljøfug. Den tilfredsstiller emisjonskravene til Breeam Nor. 

Les mer...
1

Verktøyguide til malejobben

Å male fasaden er en stor jobb som kan være kostbar - akkurat derfor er det viktig å være grundig i utførelsen. Med verktøy egnet for oppgaven går arbeidet raskere, og resultatet blir både penere og mer varig. God kvalitet er sjelden så lønnsomt som ved fasadebehandling. Her er en guide til hva du trenger.

Les mer...
Fig. 01Ulike komponenter i bindingsverksvegger

Oppdatert om bindingsverk

Byggforskseriens praktiske retningslinjer for dimensjonering og utførelse av bindingsverk i småhus er revidert og oppdatert etter gjeldende standarder. 

Les mer...
270

Pressemelding fra Gardena

Robotgressklipper: byens flotteste plen og fritid uten støy

En plen som klippes av en robot-gressklipper, er alltid velholdt.

Les mer...

Til toppen