Møbler

- her finner du informasjon om møbler til bolig

Søk i google:
Møbler , møbelsalg , designmøbler , sofa , kjøkkenmøbler , stuemøbler
møbler til soverom

Mattlakkert og kjedelig, men nyttig!

Dekorer med sjablong på 1-2-3!

Å bruke sjablong er en enkel måte å få pyntet på vegger, gjenstander og møbler. Og du trenger ikke å ha store kunstneriske talenter for å få til en nydelig blomsterdekor!

Les mer...
Varme krus og gjenstander kan sette merker i en lakkert flate.

Poler vekk hvite flekker

Å sette et varmt krus med gløgg eller kaffe på bordplaten kan resultere i stygge hvite ringer og flekker i lakken. Merkene kan ikke tørkes vekk - men det finnes en annen metode som fungerer! Her viser vi hvordan.
Les mer...
1

Selvbyggergarderobe

Selvgjort er velgjort. Det er mange gode fordeler ved å montere skyvedører og innredninger selv. Man sparer penger og får det presis som man selv vil ha det. Muligheten for å skreddersy en løsning gjør det lettere å utnytte plassen som er tilgjengelig maksimalt.
Les mer...
Kjøkkenfrontene må tåle en ordentlig vask. Riktig maling er derfor viktig!

Møbler krever robust maling

Fikk du en slant til overs av veggmalingen? Ikke bruk restene til salongbordet eller kommoden! Møbler og innredninger stiller helt egne krav til malingen.
Les mer...
Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen.

Beising av møbler

Det forberedende arbeidet er nå avsluttet, enten det kun har vært rensing med en møbelrens eller fjerning av gammel maling/lakk med en stripper.
Les mer...
1jpg

Fikse hakk i furu som skal lakkeres?

Jeg har en furutrapp som pusses og lakkeres på nytt. Den har noen hakk som fortsatt vil være synlige etter slipingen. Hvordan kan jeg fylle disse på en minst mulig synlig måte?
Les mer...
Utgåtte kjøkkenskap ble lakkert og brukt på soverommet.

Lekkert med lakk

Enten du foretrekker pensel eller sprayboks, er lakk en enkel måte for å gi ny glans til blant annet sykler, hagemøbler, felger og kurver.
Les mer...
Design i trenden \

Vårens trender 2011

Du har fire retninger å velge mellom om du vil innrede etter vårens tendenser: nøktern luksus, etnisk folklore, funksjonell design og røft håndverk. Alle har de noe felles: de dyrker naturen og søker tradisjonelle verdier.
Les mer...
Naturinspirerte mønstre på møbelstoffene er mote nå. Linwood byr på grener

Mer moro med ny møbelmote

For dem av oss som er lei av den gamle, brune sofaen eller de beige lenestolene finnes det håp og muligheter for mer fargerike tider i form av nye, freshe møbelstoffer. Burgunder, aubergine, sennep og rødt gir kan gi akkurat det “vitamintilskuddet” stua trenger…
Les mer...
- Refinansier boliglånet og bruk pengene på oppussing. Da får du en forholdsvis liten økning i terminbeløpet, sier Trude Nygaard i Gjensidige NOR Sparebank.

Lurt å låne til oppussing

Å pusse opp bad og kjøkken er så dyrt. Jeg må vente til jeg får mer penger... Kjenner du deg igjen? Et oppussingslån på 100 000 kroner koster ca. en tusenlapp i måneden.
Les mer...
�ystein Klakegg

Naturlig og spennende møbeltrend

Denne vinteren bugner møbelbutikkene av sofaer og stoler i brunt, beige, grått, hvitt og off white. De øvrige fargene er så å si helt fraværende på møbeltekstilene, men strukturer og nye tekstiler gjør allikevel at utvalget blir spennende.

Les mer...
borebille1_468x237

Sett markspiste møbler ut i kulda

Har du møbler som er angrepet av tremark, kan vinterens kalde dager være en velsignelse.

Les mer...
Synne4_skrivebord_468x237

Fra barnslig til voksent tenåringsrom

Bamser, hjerter og dukkehus var et tilbakelagt kapittel for 13 år gamle Synne, og tiden var inne for å la barnerommet bli et tenåringsrom. Den barnslige stilen ble derfor kastet ut, og rommet omgjort til et praktisk og flott oppholdsrom med en feminin og romantisk touch.

Les mer...
Living Room Interior

Interiørblogging i skuddet

Nå skal man blogge om sofaer og gardiner.
Les mer...Til toppen