Terrasse og balkong

- her finner du informasjon om terrasse og balkong.

Søk i google:
Terrasse , balkong , gjerde , uteplass , markterrasse , terrassegulv
innglassing , terrassebord

utemiljø

Skap et gjennomtenkt uterom!

Dobbelgarasje og terrasse er kommet for å bli, og det samme er utemiljø! Hagen eller balkongen er ikke lenger et sted for tilfeldig 

sammensatte hagemøbler og krakker, men heller et sted for hvile, rekreasjon og sosiale aktiviteter i skjønn forening ved hjelp av gjennomtenkt planlegging og stilige utemiljø produkter.

Les mer...
Salix integra

Slik lykkes du med prydtrær

En hage har behov for noen større vekster for å skape dybde og myke opp større flater enten i form av store hus eller store flate hagearealer.

Les mer...
utemiljø

Slik skaper du et trivelig utemiljø - video fra Sundance

Video som viser deg hvordan du kan skape et hygelig utemiljø.

Les mer...
rekkverk rundt terrasse

Rekkverk rundt terrassen

Dersom terrasse ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, må du av sikkerhetsmessige grunner sette opp et rekkverk. Selv om høydeforskjellen er mindre, vil rekkverk i mange tilfeller være på sin plass.

Les mer...
sliping av terrassen

Sliping av terrassegulv

Er terrassen gammel og slitt, kan en omgang med slipemaskin gjøre uteplassen jevn og pen igjen.

Les mer...
1

Bli kvitt skadedyrene

Vi går inn i en hyttesesong, da håper de fleste at ferieminnene blir gode. Med en rekke hjelpemidler unngår du at maur, veps og mus blir de hyppigste hyttegjestene.
Les mer...
terrassekalkulator

Terrassekalkulator

Med Bygger’ns terrassekalkulator får du en pekepinn på hva det vil koste deg å bygge en platting, markterrasse eller terrasse.
Les mer...
spikre

Tips til deg som skal spikre ute

Vær obs på at du ikke bruker for mye styrke når du spikrer - du kan risikere råteskade!
Les mer...
1

Enkelt vårstell med riktig pad

Før vi flytter ut i hager og på terrasser, føles det godt med en grundig vask av grillen, hagemøblene og vinterhjulene til bilen. Med en skurepad som har et godt grep går jobben i en fei.
Les mer...
Anbefal riktig verktøy og limprodukter til utebruk.

Fliser for fremtiden - utendørs

Å legge fliser er en kunst - og det kan bli et kunstverk. Antoni Gaudís mosaikker og flisbelagte hus og uteområder i Spania er vakre beviser på akkurat det. Å legge fliser ute i et værhardt klima er også en kunst. Nå kommer denne trenden mer og mer til Norge også.
Les mer...
Enten man sitter i et gammelt hus eller i en ny leilighet er det mange som ønsker seg et løft i omgivelsene rundt seg. Om du vil gjøre oppussingsjobben selv eller du vil sette bort arbeidet er et valg du må ta, men uansett er det mange feller å gå i

Søk faghjelp når du er i tvil


Enten man sitter i et gammelt hus eller i en ny leilighet er det mange som ønsker seg et løft i omgivelsene rundt seg. Om du vil gjøre oppussingsjobben selv eller du vil sette bort arbeidet er et valg du må ta, men uansett er det mange feller å gå i.

Les mer...
Terrasserens er et kraftig alkalisk rengjøringsmiddel. Vær derfor nøye med å velge rull som tåler påkjenningen.

Slik sikrer du utegulvet

Hvordan bevarer du treverket du skal gå på ute? Hemmeligheten er et jevnlig ettersyn og enkelt vedlikehold - enten vi snakker om kaier, brygger, terrasser eller verandaer.
Les mer...
Den lyse gråfargen er ikke like pen med grønt belegg.

Regnet har gjort terrassen grønn!

Jeg har en to år gammel terrasse som ble behandlet med terrassebeis i fjor og i år. Nå i sommer har vi plutselig blitt plaget med stygg, grønn algevekst på bordene. Hva kommer det av, og hva skal jeg gjøre for å få det bort?
Les mer...
Sofa trukket med tekstiler fra Green Apples nye utendørskolleksjon. Putene har et pent ytre som i tillegg beskytter godt mot sol og regn.

Tekstiler som tåler vær og vind

Er du lei av falmede og fuktige puter utendørs? Invester i tekstiler som beskytter mot alle typer værforhold eller impregner de uteputene du allerede har.
Les mer...Til toppen