Trapper

- her finner du informasjon om trapper

Søk i google:
Trapp , trapp i mur , trapp i tre , flislagt trapp

 

Teppeabo_halvsirkel

Slik unngår du å skli i trappa

Med to små barn har jeg hjertet i halsen hver gang de løper opp og ned vår gamle tretrapp. De løper hele tiden i stedet for å gå. Hvilke muligheter har vi for å gjøre trappen mer sklisikker, og samtidig gjøre at det ser fint ut?

Les mer...
Som med alle andre oppussingsjobber kommer man langt med å planlegge i forveien

Slik maler du trappegangen.

Det kan være en utfordring å male trappegangen. Ved hjelp av forlengerskaft eller justerbare stiger gjør du jobben mye enklere for deg selv.
Les mer...
En glassflate øker transparensen i rommet, og sprer lyset fint

Åpen trapp

Et trappegjerde kan fungere som et stengsel for romfølelsen. Et glassgjerde vil i stedet gi boligen et estetisk løft. En ny trappefarge kan dessuten enkelt endre følelsen av en svevende trapp til en godt forankret trapp.

Les mer...
stilren klassiker til trappen

Stilren klassiker til trappen

Du har kanskje sett den, eller i hvert fall gått på den allerede! Du finner den inn til ankomsthallen på Gardermoen flyplass. Det stilfulle gulvet fra Artigo er perfekt til steder med mye trafikk - som trappetrinnet.

Les mer...
1jpg

Fikse hakk i furu som skal lakkeres?

Jeg har en furutrapp som pusses og lakkeres på nytt. Den har noen hakk som fortsatt vil være synlige etter slipingen. Hvordan kan jeg fylle disse på en minst mulig synlig måte?
Les mer...
Enten man sitter i et gammelt hus eller i en ny leilighet er det mange som ønsker seg et løft i omgivelsene rundt seg. Om du vil gjøre oppussingsjobben selv eller du vil sette bort arbeidet er et valg du må ta, men uansett er det mange feller å gå i

Søk faghjelp når du er i tvil


Enten man sitter i et gammelt hus eller i en ny leilighet er det mange som ønsker seg et løft i omgivelsene rundt seg. Om du vil gjøre oppussingsjobben selv eller du vil sette bort arbeidet er et valg du må ta, men uansett er det mange feller å gå i.

Les mer...
Ulike oppfatninger av hva som ble avtalt mellom kunde og entreprenør, gir mange unødvendige konflikter. En gratis kontrakt i forkant kan hindre kostbar krangling og gi mer fornøyde kunder.

Med kontrakter skal hjemmet bygges

Ulike oppfatninger av hva som ble avtalt mellom kunde og entreprenør, gir mange unødvendige konflikter. En gratis kontrakt i forkant kan hindre kostbar krangling og gi mer fornøyde kunder.
Les mer...
Kjøpe håndverkstjenester? Unngå krangling eller å bli lurt.

Kjøpe håndverkstjenester? Unngå krangling eller å bli lurt.

Beste måte å unngå krangling på pris eller bli lurt av useriøse håndverkere er å gi tydelig beskjed om hva som skal gjøres og sjekk at firmaet jobben settes bort til er seriøse, sier malermester Terje Ringdal hos Bach Johansen i Larvik.
Les mer...
teppe_trapp2_468

Teppe gjør trappen trygg

Glatte trapper kan være livsfarlig, men er allikevel veldig vanlig i norske hjem. Med små eller store grep kan du gjøre trappen mer sklisikker. Med teppe får du en trygg og lyddempende løsning.

Les mer...
trapp_teppelegging022_468

Legg teppe i trappen

Å legge en løper i trappen gjør mye for sikkerheten, og i en rett trapp er ikke jobben altfor komplisert. Det er imidlertid viktig at det gjøres korrekt; er ikke teppet forsvarlig festet, kan det utvikle seg til å bli en livsfarlig rutsjebane.

Les mer...
Unspecified

Trappen som forsvant

En massiv trapp i gulnet furu tok alt for mye plass og stjal lyset i rommet.Man kunne bli svimmel bare av å se på den gamle, ruvende trappekonstruksjonen. Den mørke furuen stjal mye lys og trappen ble alt for dominerende i rommet.
Les mer...
Unspecified

Hva gjør man med gamle, flotte trapper?

I mange eldre hus er trappen som et smykke i interiøret. Den har vakker utforming, og slynger seg som en grasiøs korketrekker mellom etasjene. Slike trapper er ofte nydelig utført håndverk med detaljer i edle tresorter som mahogni, eik eller bjerk. Vi tok en prat med malermester Ole Andreas Klaveness som har lang erfaring med oppussing av slike trapper.
Les mer...
Ellen40

Å flislegge trapper

Keramiske fliser i trapper er både praktisk og lekkert, men være oppmerksom på at det fins egen fliser som skal benyttes til dette.
Les mer...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trygt med teppe i trapp

Norge er i verdenstoppen når det gjelder fall på glatte gulv og trapper. Alle har erfaring med fall i trapp, og konsekvensene av et fall kan være både farlige og smertefulle. En måte å minske sannsynligheten for fall i trappen er å dekke den med et lekkert teppebelegg.
Les mer...Til toppen