Hultafors lanserer rustfritt målebånd

Arbeid under våte eller fuktige forhold er en utfordring når du bruker et målebånd.

Pressemelding fra Hultafors

Bladet, som ofte er laget av karbonstål, kan bli rustent og oppbygging av rust og skitt sliter raskt ut trykket på båndet. I dagens krevende marked streber Hultafors som alltid etter å levere topp kvalitet og markedsledende funksjoner til sine brukere. Med det nye PRSS målebåndet er både bånd og returfjær i rustfritt stål, som gjør at vi kan holde vårt løfte og gi deg et verktøy du kan stole på.

Målebåndet er gradert ved bruk av en nøyaktig blekkstråleteknikk som gir det optimal kontrast og presisjon under måling. Robust hus av ABS-plast, gummibelagt for et godt ergonomisk grep og slagfasthet. Myk fjærbelastet båndretur beskytter endehaken mot skader og forlenger båndets levetid.

4-meter modellen har en smal belteklips. 6-meter modellen har en unik belteholder med hurtigutløserfunksjon som gjør at målebåndet kan frigjøres med en hånd. Endehaken justerer seg selv ved innvendig måling.

  • Bånd og returfjær i rustfritt stål
  • Typegodkjent i henhold til EU Klasse I
  • Smart metalløkke for sikkert arbeid i høyden
  • Sterk rustfri endehake i stål, med ekstra forsterkningsplate
  • Brems som holder båndet i ro ved låsing

Emner